Dekorativt bilde av smilende student som holder bøker

Personvernerklæring - Studiecoaching

Vi bruker personopplysninger om deg for å kunne gi deg relevant og nyttig innhold lett tilgjengelig. Vi bruker også personopplysninger for å forstå hvordan du bruker studiecaochingenslik at vi kan forbedre oss. 
Ikon - arkivskuff

Hvilke personopplysninger vi behandler og hvorfor

Ikon kontaktkort

Navn, e-postadresse, utdanningsinstitusjon, studieprogram, årskull/klasse, språk

Når du melder deg på Studiecoaching, ber vi deg om personopplysninger som kan hjelpe oss med å levere god og relevant coaching, slik som:
  • Navn
  • E-post
  • Mobil
  • Utdanningsinstitusjon og studieprogram
  • Annen påmeldingsinformasjon som hvor lenge du har studert, om du jobber ved siden av studiene

Vi trenger din e-post og mobil for å kunne gi coaching og for å kunne svare på henvendelser fra deg. Vi bruker disse opplysningene for å kunne gi deg tilgang til relevant innhold, for å bedre forstå bruken av innholdet vårt og for å kunne dele statistikk med utdanningsinstitusjonen du har fått tilgang gjennom.
Ikon forstørrelsesglass

Deltakelse og klikk

Hver gang du åpner en e-post, melder deg på eller deltar på et webinar, fyller ut et skjema eller klikker på en knapp eller lenke, lagres det som statistikk. Vi tar vare på disse opplysningene for å kunne gi deg mer relevant innhold og forstå hvordan Studiecoaching brukes. Dersom vi for eksempel ser at mange forlater et webinar midt i, kan vi bruke denne informasjonen til å forbedre webinaret. Denne type statistikk samler vi inn automatisk. Vi bruker også denne statistikken for å forstå hvordan Studiecoaching brukes, slik at vi kan forbedre innholdet og vidererapportere bruk til utdanningsinstitusjonene som tilbyr dette til sine studenter.
Ikon - e-post

Svar på meldinger og i skjemaer

Hver gang du svarer på en e-post eller SMS, tar vi vare på det slik at vi kan svare på henvendelsen din og kunne gi deg mer relevante svar i fremtiden ved nye henvendelser. 
Ikon bygning

Behandlingsansvarlig

Det er Educas AS (org.nr. 916823312) som er ansvarlig for behandlingen av persondataene knyttet til Superlæring. Spørsmål til Educas AS ang. personvern og behandling av opplysninger kan rettes til [email protected].
Ikon hengelås

Opplysningene dine er trygge hos oss

Dine personopplysninger er trygge hos oss, og vi jobber hele tiden med å ivareta og beskytte opplysningene dine. For å kunne forbedre Studiecoaching og forstå hvordan studiecoaching brukes, kan det hende vi deler anonymisert statistikk om bruk med tredjeparter. Vi deler også statistikk om bruk og registrerte personopplysninger med utdanningsinstitusjonen som du er tilknyttet, og som har gitt deg tilgang til Studiecoaching. Det kan også hende vi deler anonymiserte svar fra studiecoaching-evalueringer og tilbakemeldinger på studiecoaching.

Når vi deler informasjon med utdanningsinstitusjonen, deler vi kun det som er nødvendig for at den skal forstå hvordan studiecoaching blir brukt, hva slags studenter som bruker tjenesten og hva stundeter synes om gjeneten. Vi deler aldri innhold fra SMSer, e-poster eller annen korrespondanse som omhandler utfordringer eller forhold der utdanningsinstitusjonen er en part, uten at du har samtykket til dette.
 
Utover dette utleverer vi ikke navn, e-postadresse eller andre personopplysninger til utenforstående parter, med mindre slik utlevering er lovpålagt, eller nødvendig for å oppfylle en avtale med deg, eller for å fremholde et krav mot deg. Har du spesielle behov, for eksempel at antall personer som får se dine personopplysninger begrenses, ta kontakt med [email protected].
Ikon for sjekkmerke

Tilgang til dine opplysninger, retting og sletting

Ikon for ark

Du har rett til å se personopplysningene vi har lagret om deg

Begynn med å trykke på lenken "Oppdater opplysninger" nederst i en av e-postene for å se hvilke kontaktinfo vi har lagret om deg. For å få tilgang til andre personopplysninger vi har om deg, vennligst ta kontakt med [email protected].
Ikon for penn

Du har rett til å korrigere personopplysningene vi har lagret om deg

Navn, e-postadresse og enkelte andre opplysninger kan du enkelt oppdatere selv. Trykk på lenken "Oppdater opplysninger" nederst i en av e-postene. Finner du andre opplysninger om deg som er feil og som du ønsker rettet, vennligst ta kontakt med [email protected].
Ikon for sletting

Du har rett til å få dine personopplysninger slettet

Vi sletter personopplysninger når de ikke lenger er nødvendige for å oppfylle det formålet de ble innhentet for, og vi følger det opp gjennom rutiner og tekniske løsninger. Dersom du ønsker å avslutte forholdet ditt til Superlæring før det, kan du når som helst be om at vi sletter alle dine personopplysninger. Ønsker du å bli slettet, vennligst ta kontakt med [email protected].
Ikon for oppdatering

Oppdatering av denne personvernerklæringen

Innholdet og utformingen av Studiecoaching blir kontinuerlig forbedret og oppdatert. Denne personvernerklæringen kan derfor bli endret fra tid til annen. Vi vil alltid ivareta dine rettigheter etter gjeldende personvernregler. Dersom vi gjør større endringer, gir vi deg beskjed om det. Vi anbefaler at du besøker denne siden av og til for å holde deg oppdatert.
Ikon - spørsmålstegn

Spørsmål om personvern?

Dersom du ønsker, kan du lese mer om personvern og klagemuligheter hos Datatilsynet eller ta kontakt med oss på [email protected].

(Pusblisert 26. januar 2024. Sist oppdatert 26 januar 2024)